Competition Cloud -pilvipalvelu sujuvoittaa Sara Hildénin taidemuseon uudisrakennuksen arkkitehtuurikilpailua

Sara Hildénin taidemuseon uudisrakennukselle haetaan arkkitehtonisesti korkeatasoista suunnitelmaa kansainvälisen arkkitehtuurikilpailun avulla. Kilpailuun hyväksyttiin kaiken kaikkiaan 472 ehdotusta. Tietoan modulaarinen Competition Cloud -pilvipalvelu sujuvoittaa tuomariston yhteistyötä kilpailutöiden arvioinnissa.

 

Sara Hildénin taidemuseo on Tampereen kaupungin ylläpitämä taidemuseo, jonne on pysyvästi sijoitettu Sara Hildénin säätiön omistama suomalaisen ja ulkomaisen modernin ja nykytaiteen kokoelma. Taidemuseon tehtävänä on hoitaa ja pitää näytteillä kokoelmaan kuuluvia teoksia. Tämän lisäksi museo esittelee vaihtuvien näyttelyiden avulla suomalaista ja ulkomaista nykytaidetta.

 

Arkkitehtuurikilpailua järjestämässä monta toimijaa

 

Sara Hildénin taidemuseo on kansainvälisen tason taidekokoelmallaan suuri vetovoimatekijä Tampereen kaupungille. Tästä syystä taidemuseo tullaan siirtämään Särkänniemen huvipuistosta Tampereen keskustaan Finlaysonin alueelle, joka on valtakunnallisesti merkittävää rakennettua kulttuuriympäristöä. Arkkitehtuurikilpailun tavoitteena on etsiä paras uudisrakennussuunnitelma tälle alueelle. Kilpailun järjestävät Tampereen kaupunki, Sara Hildénin säätiö sekä Finlaysonin alueen kiinteistöt omistava Keskinäinen työeläkeyhtiö Varma yhteistyössä Suomen Arkkitehtiliiton kanssa liiton kilpailusääntöjen mukaisesti.

 

Competition Cloud mahdollistaa tuomariston joustavan yhteistyön

 

Competition Cloud -pilvipalvelun avulla tuomaristo voi työskennellä yhteisesti sähköisessä muodossa jaetun tiedon äärellä joko samassa tilassa tai etäyhteydellä – sekä itsenäisesti omassa tahdissa että ryhmänä yhtä aikaa. Palvelun ketterä verkkokäyttöliittymä säästää aikaa kaikkein tärkeimmälle eli töiden katselulle, vertailulle ja sisältöön perehtymiselle. Näin työryhmän yhteinen käsitys parhaista töistä tiivistyy ja voittaja voidaan valita.

 

Lue lisää Competition Cloud -pilvipalvelusta