BIM CAVE arkkitehdeille

3D-mallipohjainen ryhmätyöskentely keksittiin jo 1990-luvulla, mutta vasta nyt tarvittavat teknologiat ovat riittävän tehokkaita ja edullisia käytännön työskentelyyn.

Olemme toteuttaneet useissa tärkeissä projekteissa arkkitehtien ja insinöörien suunnittelumallien revisioinnit eri pelimoottoreille Cave- ja muihin esitysympäristöihin.

 

Lue miten autoimme Finaviaa CAVE-työskentelyssä: https://www.finavia.fi/en/newsroom/2016/airport-expansion-virtually

 

Visuaalisen ryhmätyöskentelyn myötä myös maallikkopäättäjät mm. tuotteen eli rakennuksen loppukäyttäjät voivat huomattavasti konkreettisemmin jo suunnitteluvaiheessa ymmärtää mitä ovat ostamassa ja sen ymmärryksen kautta antaa arvokasta palautetta riittävän varhaisessa vaiheessa. Hankkeen muotoilu on paljon edullisempaa digitaalisessa muodossa kuin fyysisessä vaiheessaan.

Riittävän kokonaisvaltaisesti etukäteen simuloitu rakennus on todennäköisesti elinkaarikustannuksiltaan ja käytettävyydeltään parempi kuin ”keskeneräisempänä” toteutettu hanke olisi.

Toimimme hankkeissa pääsuunnittelijan tai tilaajan alikonsulttina heidän valitsemillaan työkaluilla yhdessä oman osaamis- ja teknologia-arsenaalimme kanssa.

Toimitamme nyt myös itse CAVE- järjestelmiä. (Render on osa Tietoa Finland Oy:tä)

Cave-työskentely
Käyttäjäyhteistyö
3D animaatiot
Virtuaalitodellisuus
Konsultointi

Tutustu CAVE referensseihimme