Näyttävien visualisointien avulla vauhditettiin loft-asuntojen myyntiä

Tietoa tuotti YH Kodeille visualisoinnit Wärtsilän konepajahallin mittavaan korjaushankkeeseen, jossa historiallinen teollisuuskiinteistö muutettiin tasokkaiksi loft-asunnoiksi. Visualisointikuvat suunniteltiin yhteistyössä sisustussuunnittelijan kanssa. Visualisoinnissa toteutettiin kolme erityylistä sisustusta havainnollistamaan, miten historiallinen rakennus sopii monenlaiseen asumiseen.

 

Turun Loft-Tehdas on alunperin vuonna 1934 rakennettu Wärtsilän konepajahalli, joka sai mittavassa korjausrakennushankkeessa uuden alun. YH Kodit muutti historiallisen  teollisuuskiinteistön tasokkaiksi loft-asunnoiksi. Museoviraston suojelemassa massiivisessa tehdasrakennuksessa on runsaasti menneen ajan charmia. Loft-Tehtaan suunnittelusta vastasi korkealaatuisiin kohteisiin erikoistunut Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners.

Visualisoinnilla lisättiin tunnetta asuntokuviin

 

Loft-Tehtaan visualisoinneissa panostettiin poikkeuksellisen paljon ajankohtaiseen, fiiliksiä herättävään sisustamiseen. Kuvien haluttiin aidosti innostavan ostajia ja herättävän heissä tunteita. Kompromisseja ei haluttu tehdä.

”Loft-Tehdas on historiallinen ja monin tavoin spesiaali kohde. Toteutimme kuvissa kolme erityylistä maailmaa. Näytämme visualisoinnin avulla, minkä tyyppinen kohde sisältäpäin voisi olla. Olemme rohkeasti halunneet seurata nykytrendejä. Kuvat vastaavat tämän päivän sisustamista”, aluejohtaja Ilkka Utriainen YH Kodeista kiittelee.

 

”Kuvien on saatava ihmiset innostumaan. Tarkoituksemme ei ole miellyttää kaikkia. Tämä kohde ei sovi kaikille, mutta niille, joille se sopii, se sopii sitten todella hyvin”, Utriainen painottaa.


Visualisointikuvilla vauhditettiin asuntokauppaa

 

”Kaupankäynti asuntomarkkinoilla on muuttunut. Ihmiset tutkivat verkossa, että mikä heille voisi sopia. Ilman laadukkaita kuvia emme pysty potentiaalista asiakasta edes tavoittamaan”, kertoo Utriainen ja jatkaa: ”Kun on hyvät kuvat, ihmiset jäävät koukkuun, tutkivat lisää ja innostuvat. Laadukas kuvamateriaali on alusta asti ollut oleellinen osa Loft-Tehdas -hanketta.”

Korkealaatuisia visualisointikuvia osaavalta kumppanilta

 

”Halusin valita toimijan, joka tekee laadukasta materiaalia. Tietoa on osoittautunut sellaiseksi kumppaniksi. He olivat minulle aikaisemminkin tuttuja. Halusin nimenomaan heidät tähän mukaan. Tietoa on tehnyt tarkkaa työtä ja kuvat vastaavat juuri sitä, mitä tilat tulevat olemaan”, kertoo Ilkka Utriainen.

Yhteistyöstä Tietoan kanssa Utriainen jatkaa: ”Asiointi Tietoan kanssa on mennyt erittäin hyvin. Olen aina saanut henkilöt kiinni ja nopeasti kommentteja. Ja aina jos itseäni on jokin asia askarruttanut, olen heti saanut asiantuntevaa apua ja vinkkejä millaista kannattaisi tehdä. Tietoa on luotettava, asiantunteva ja hyvä kumppani.”

Projektitiedot

 

  • Rakennuttajat: YH-Kodit Oy ja Jatke Oy
  • Arkkitehtisuunnittelu: Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy
  • Visualisointi: Tietoa Finland Oy, sisustussuunnittelu yhteistyössä sisustusbloggaaja Peeta Peltolan kanssa

Jutussa haastateltuna YH-Kodit Oy:n aluejohtaja Ilkka Utriainen

Lue lisää visualisointipalveluistamme