Tietoalle Great Place to Work® -sertifiointi – tunnustus hyvästä työpaikasta

Tietoa on saavuttanut Great Place to Work® -sertifioinnin, joka on työntekijöiden organisaatiolle antama tunnustus hyvän työpaikan rakentamisesta. 

Great Place to Work® -sertifiointi perustuu globaalien standardien mukaiseen Trust Index © -henkilöstökyselyyn, joka selvittää organisaation luottamuksen, ylpeyden ja yhteishengen toteutumisen työntekijöiden keskuudessa. Sertifiointi myönnetään organisaatioille, jonka Trust Index © on vähintään 70 %. Sertifiointi on voimassa vuoden kerrallaan eli kesäkuun 2020 loppuun asti.

– Lähdimme hakemaan sertifiointia, koska arvojemme mukaisesti haluamme olla toimialamme paras työpaikka, jossa työskentelevät ammattitaidostaan ylpeät, alan  parhaat työntekijät. Meille on myös tärkeää, että kaikkia työntekijöitämme kohdellaan samojen periaatteiden mukaisesti, riippumatta työnkuvasta, taustasta, sukupuolesta tai muista henkilökohtaisista muuttujista. Henkilöstökyselystä saamme tärkeää tietoa, jonka avulla voimme jatkuvasti kehittää yrityskulttuuriamme, sanoo Marko Rajala, Tietoan toimitusjohtaja. 

Tietoa on suomalainen kiinteistö- ja rakennusalan palveluyritys, joka tuottaa luotettavat lähtötiedot sekä tietomallinnus-  ja visualisointipalvelut rakennushankkeisiin. Palvelumme parantavat kiinteistökehityksen, suunnittelun, rakentamisen sekä markkinoinnin sujuvuutta ja tuottavuutta. Konsultoimme, koordinoimme ja koulutamme – autamme tekemään asiat kunnolla. Olemme toimineet vuodesta 2000 ja työllistämme 30 huippuammattilaista.