Glue monikäyttäjä-VR minimoi kokousmatkustamisen tarpeen

Etäläsnäolo 3D-mallien sisällä tapahtuvissa kokouksissa on vihdoin oikeasti mahdollista. Osallistujat esiintyvät avatar-hahmoina, jotka on toteutettu siten, että vuorovaikutus on aitoa ja luonnollista.

Rakennushankkeissa tämä mahdollistaa esimerkiksi virtuaaliset tietomallikokoukset ja rakennuksen tulevien käyttäjien osallistamisen jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa. VR-silmikoiden luoma aito 1:1 mittakaava ennaltaehkäisee kalliita rakennusaikaisia muutostöitä. Silmikoiden käyttämisellä on tähänkin asti ollut kiistattomat etunsa, mutta vasta toimivan monikäyttäjäominaisuuden myötä kokemus muodostuu yhteisölliseksi.

VR-silmikoiden lisäksi kokouksiin voi osallistua kaikilla päätelaitteilla. Silmikkokäyttäjät voivat virtuaalikäsillään osoittaa, piirtää ja tehdä muistilappuja. 3D-objekteja, kuten kalusteita tai seiniä, voidaan siirtää kokouksen aikana.

Tietoa on Glue Custom Experience Lab-kumppani
Kysy lisää: 040 506 9133
ilkka.terho @tietoa.fi