Tule Tietoan projektipäälliköksi!

Tietomallikoordinaattori

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus, työkokemusta tietomallintamisen asiantuntijatehtävistä ja kykyä toimia itsenäisesti tietomallintamisen johtotehtävissä.
Toivomme että olet intohimoinen kehittäjä ja innostut uusista asioista. Pidät langat käsissäsi projektien läpiviennissä, ja olet kotonasi tiimissä työskennellessäsi.

Tylsät faktat:

Työn aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: vakituinen
Sijainti: BIM Kampus Helsinki, Kampissa
Työaika: joustava
Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen .

Miksi Tietoalle kannattaa tulla töihin?

Tarjoamme palvelukokonaisuuden, jota vastaavaa ei muilla toimijoilla Suomessa ole. Olemme mukana määrittelemässä onnistunutta hanketta. Autamme tilaajaa ja rakennuttajaa tekemään oikeita päätöksiä läpi hankkeen. Palvelumme parantavat kiinteistökehityksen, suunnittelun ja rakentamisen sujuvuutta, tuottavuutta ja kestävyyttä.

Konsultoimme, koordinoimme ja koulutamme – autamme tekemään asiat kunnolla. 

Olemme toimineet vuodesta 2000 lähtien ja työllistämme 30 huippuammattilaista.

On tärkeää, että meillä viihdytään ja voidaan hyvin. Siksi sinäkin saat täydet henkilöstöetumme käyttöösi, muun muassa laajennetun työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun, virvokkeita, perjantaiherkut ja kahvia niin paljon kuin jaksat juoda. 

Arvoihimme kuuluvat ihmisen kunnioittaminen, jatkuva parantaminen, paras työpaikka ja parhaat tekijät sekä ammattiylpeys – rohkeus olla asiantuntija.

That’s the Tietoa way of doing things