Tule Tietoan projektipäälliköksi!

Tietomallikoordinaattori (nuorempi)

Oletko juuri valmistunut ja työurasi alussa? Kenties olet tehnyt töitä tietomallintamisen parissa, ja kaipaat lisää haasteita? Sinulla on innostunut asenne ja haluat kehittää itseäsi tietomallintamisen asiantuntijaksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ja opetella uutta työn ohessa.

Tylsät faktat:

Työn aloitus: heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Työsuhde: vakituinen
Sijainti: BIM Kampus Helsinki, Kampissa
Työaika: joustava
Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen .

Miksi Tietoalle kannattaa tulla töihin?

Tarjoamme palvelukokonaisuuden, jota vastaavaa ei muilla toimijoilla Suomessa ole. Olemme mukana määrittelemässä onnistunutta hanketta. Autamme tilaajaa ja rakennuttajaa tekemään oikeita päätöksiä läpi hankkeen. Palvelumme parantavat kiinteistökehityksen, suunnittelun ja rakentamisen sujuvuutta, tuottavuutta ja kestävyyttä.

Konsultoimme, koordinoimme ja koulutamme – autamme tekemään asiat kunnolla. 

Olemme toimineet vuodesta 2000 lähtien ja työllistämme 30 huippuammattilaista.

On tärkeää, että meillä viihdytään ja voidaan hyvin. Siksi sinäkin saat täydet henkilöstöetumme käyttöösi, muun muassa laajennetun työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun, virvokkeita, perjantaiherkut ja kahvia niin paljon kuin jaksat juoda. 

Arvoihimme kuuluvat ihmisen kunnioittaminen, jatkuva parantaminen, paras työpaikka ja parhaat tekijät sekä ammattiylpeys – rohkeus olla asiantuntija.

That’s the Tietoa way of doing things