Paikkatietoasiantuntija/3D Generalisti

Haemme nyt joukkoomme kokenutta Paikkatietoasiantuntijaa/3D Generalistia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian. Olemme joustavia työajan suhteen, voit tehdä työtä kokoaikaisesti tai 30 tuntia viikossa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa, BIM kampuksella. Käytössämme on joustava hybridityömalli.

Paikkatietoasiantuntijana tehtäviisi kuuluu paikkatietoaineistojen käsittely, 3D-mallien, pistepilvien ja avoimien aineistojen hyödyntäminen sekä Reality Capture laskenta. Olemme todella iloisia, mikäli sinulla on vielä kaiken tämän lisäksi valokuvaus/drone -osaamista, olet jo tutustunut käyttämiimme tietomallinnusohjelmiin ArchiCADiin, Revitiin tai AutoCADiin. Lähes jo hihkumme innosta, mikäli sinulla vielä on kaiken tämän lisäksi aiempaa kokemusta tiimin vetämisestä. Kaikkea emme sinun kuitenkaan oleta vielä osaavan, joten haethan tehtävää reippaasti ja kerrot missä olet jo taituri, ja missä on vielä harjoittelun varaa. 

Hakemamme henkilö tarttuu toimeen reippaasti ja vie projektit kunnialla maaliin innostuneen asenteen saattelemana. Tietoalla sinulla on myös loistavat urakehitysmahdollisuudet. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi parhaiden joukossa.

Mutta kuten kaikissa tehtävissä, tässäkin on muutamia toivomuksia meiltä sinulle. Toivomme että sinulla on soveltuva koulutus, kuten esimerkiksi maanmittaus-, geoinformatiikka- tai rakennusalan korkeakoulututkinto. Lisäksi toivomme sinulla olevan jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä palkkaus rakentuu sinun osaamisesi mukaan.

Miksi Tietoalle kannattaa tulla töihin?

Tarjoamme palvelukokonaisuuden, jota vastaavaa ei muilla toimijoilla Suomessa ole. Olemme mukana määrittelemässä onnistunutta hanketta. Autamme tilaajaa ja rakennuttajaa tekemään oikeita päätöksiä läpi hankkeen. Palvelumme parantavat kiinteistökehityksen, suunnittelun ja rakentamisen sujuvuutta, tuottavuutta ja kestävyyttä.

On tärkeää, että meillä viihdytään ja voidaan hyvin. Siksi sinäkin saat täydet henkilöstöetumme käyttöösi, muun muassa laajennetun työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun, virvokkeita, perjantaiherkut ja kahvia niin paljon kuin jaksat juoda. 

Arvoihimme kuuluvat ihmisen kunnioittaminen, jatkuva parantaminen, paras työpaikka ja parhaat tekijät sekä ammattiylpeys – rohkeus olla asiantuntija.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, olethan reippaasti yhteydessä rekrytointikumppaniimme Töölön Vireeseen, puh. 0504400449 (Mimosa) tai . Laita hakemus palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana.

Hae paikkaa

 

That’s the Tietoa way of doing things