Tietoa 360 Maisemakone

Toteutamme luotettavat ja laadukkaat täsmänäkymät avaimet käteen toimitettuna niin suunnittelun, hinnoittelun kuin ennakkomarkkinoinnin ja asuntomyynninkin käyttöön. 

Asuntojen sisätilojen lisäksi parveke- ja ikkunanäkymät kiinnostavat asukkaita. Uudisrakentamisen osalta tilanne suorastaan korostuu kun taloa ei oikeasti vielä ole edes olemassa. Ja usein osa naapuritaloistakin puuttuu vielä myyntivaiheessa varsinkin kasvukeskuksien vauhdilla kehittyvillä alueilla. Sekä kohteen kehittäjä, että tulevat asukkaat hyötyvät kun näkymät voivat olla looginen ja erottamaton osa koko prosessia jopa suunnitteluvaiheesta asti.

Tietoa 360 Maisemakone syö kaikkia yleisiä 3D-tiedostoja mukaan lukien BIM-malleja natiivi CAD-muodoissa sekä IFC-malleja. Olipa projektisi iso tai pieni, metropolialueella tai muilla paikkakunnilla, maisemakone ajaa asiansa niin suunnittelijan, myyjän kuin asunnon ostajankin käsissä. Ajoissa tilattuna ja oikein käytettynä selaimissa ilman asennuksia toimiva interaktiivinen täsmätyökalu maksaa itsensä takaisin peräti kolmeen kertaan!

Tietoa 360 Maisemakone ei pure. Se vastaa 24/7 online aina kun joku haluaa tietää mitä minun tulevalta parvekkeeltani näkyisi nyt ja tulevaisuudessa.