3D-luonnoskuvaa kohteesta
scroll popup

Uusi aika versoaa Verkkosaaressa

Verkkosaaren Valossa luonnonläheisyys on korttelin sydämessä. Keskelle korttelia kohoaa upea metsäpuutarha, jossa erilaiset kasvillisuusalueet luovat vihreän keitaan.

Valossa asuessasi pääset nauttimaan helppohoitoisista apilaniityistä, ihastuttavista hedelmäpuista ja kosteasta sadepuutarhasta. Korttelipihan rakentaminen maanvaraisesti mahdollistaa myös suurten jalopuiden, kuten tammen ja lehtosaarnien kasvun.

Hartela Interiorin sisustustyylit

auttavat sinua löytämään oman juttusi ja viimeistelemään asunnostasi kodin. Ideoita ja inspiraatiota voit sekoitella makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Selkeä. Graafinen. Valoisa.

PUHDAS-tyyli on värimaailmaltaan vaalea, mutta kontrastinen. Korosteväreillä voit luoda hauskoja yksityiskohtia vaaleaan ja pelkistettyyn yleisilmeeseen.

Luonnollinen. Rauhallinen. Vaalea.

PEHMEÄ-tyylin värimaailma on lempeä ja hillitty. Rauhallinen ympäristö syntyy seesteisistä lämpimään taittuvista tai viileistä vaaleista sävyistä.

Tumma. Sävyisä. Luonnonläheinen.

ROUHEA-tyylissä värimaailma on tumma ja särmikäs. Syvät ja murretut värit luovat maanläheisen tunnelman, jota voi pehmentää vaaleilla sävyillä.

Uniikki.

Verkkosaaren Valosta löydät jopa 30 keskenään erilaista huoneistotyyppiä – uniikeista yksiöistä yli sadan neliön terassi-asuntoihin. Asuntopohjat vastaavat hyvin erilaisiin asumisen tarpeisiin ja toiveisiin.

Valo kutsuu sinut astumaan sisään ja löytämään oman uniikin kotisi, jossa voit nauttia täysillä ainutlaatuisista hetkistäsi.

Elämys.

Valossa asuessasi voit todella kokea Verkkosaaren urbaanin ja merellisen tunnelman ja nauttia parvekkeiden ja terassien tarjoamista elämyksistä, jotka odottavat sinua joka päivä.

Lähes jokainen asunto on varustettu tilavalla lasitetulla parvekkeella ja osa vehreällä avoterassilla.

Ajattomuus.

Jotta rakennuksella olisi pitkä elinkaari, ihmisten täytyy tuntea se omakseen ja kokea kauniiksi. Valon estetiikka on ajaton, ottaen vaikutteita kaupunkien vanhoista arvotaloista.

Vaikuttavuus.

Korttelissa vehreyttä on haluttu tuoda näkyviin mahdollisimman moneen asuinkerrokseen. Siitä juontuu talon kattoterassien muodostama systemaattinen porrasmainen profiili, mikä myös tekee rakennuksen ilmeestä veistoksellisen.

Tasapaino.

Verkkosaaren viherkortteli poikkeaa Helsingin totutusta kaupunkikuvasta edukseen. Se tarjoaa asukkailleen sekä kaupunkielämän vilinää että luonnonläheisyyttä, luoden tasapainoisen ja houkuttelevan kotikorttelin.